logo

 


oče otroka

DOGODEK JE PRESTAVLJEN. <3

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Kdaj si se nazadnje počutila izpolnjeno?

Kdaj si nagovorila svoja hrepenenja in resnično uživala v življenju?

Čutiš, da bi rada razpustila težo in se osvobodila, izven tesnih okvirov in v več sebe?

 

 

 

Začuti povezavo s svojo resnično žensko naravo. Spoznaj in nagovori svoja najgloblja hrepenenja. Zbudi čutenje v svojem telesu. In stopi v modrost izpolnjene ženske.

Izbrana in edinstvena izkušnja zadovolji vse plasti tvojega bitja. Doživetja na dogodku bodo naravno povezala tvoj um, tvoje telo in tvojo dušo.

Poudarek dvodnevnega dogodka je v ~ izkustvu. S konkretnimi in praktičnimi pristopi bomo raziskovale vidike Izpolnjenosti in Hrepenenja.

Skozi gibanje, ples in dihanje, s kognitivnimi vajami in coachingom.

Dobrodošla.

Pridruži se trem ženskam, trem učiteljicam, v močno podpornem okolju. Navdiha polno izkustvo te bo napolnilo, opolnomočilo in podprlo pri kreaciji življenja, po katerem hrepeniš.

 


VIKEND DOGODEK ZDRUŽUJE

SPOZNAJ IN URESNIČI SVOJA HREPENENJA. ODPRI POLJE MOŽNOSTI:
Predavanje in delavnica.
POPEK HREPENENJA:
Tematska delavnica Shakti joge plesa.
• AKTIVACIJA ŽENSKE MOČI, PRIVLAČNOSTI IN KREACIJE:
Izkustvena somatska delavnica. .
• IZPOLNJENA ŽENSKA V ODNOSU DO SEBE IN V ODNOSU DO SVETA:
Skupinski intuitivni coaching.
• VZPOSTAVITEV PRETOKA – ODGOVORI SO V TEBI:
Jogijska praksa.
IZRAZI SVOJO AVTENTIČNO ENERGIJO:
Vodeno plesno gibanje in prosti ples.
UTELEŠENA IZPOLNJENOST: zaključni krog z ritualom.
• Povezovanje, uživanje, smeh in radost v krogu navdihujočih žensk.

NAGOVORILE BOMO

• Kako začutiti in se izražati iz svoje pristne ženske esence?
• Kako biti prisotna v trenutku in povezana z modrostjo telesa?
• Kako ustvarjati in živeti življenje, ki te izpolnjuje?
• Kaj so tvoja najgloblja Hrepenenja, kako jih začutiti? Uresničiti?
• Kako kultivirati zdrav in izpolnjujoč odnos do sebe?
• Kako delovati v odnosih do drugih ljudi, ne da bi s tem povozila sebe in svoja hrepenenja?
• Kateri so načini, da se osvobodimo občutka zataknjenosti in starih prepričanj, ki nam preprečujejo, da naredimo korak naprej, v smer izpolnjevanja hrepenenj?

 

PRIJAVA

 

 

 

Z VAMI BOMO

 

NINA JENŠTRLE

“Sem ženska, ki uživam v življenjski rasti; v vsem, kar se giblje, spreminja in v ljubezni širi polje zavesti.

Po izobrazbi sem univ. dipl. psihologinja z dodanim petletnim študijem Ezoterike mikro in makrokozmosa na Duhovni univerzi.

Zadnjih deset let imam privilegij spremljati Rojstva novih bitij. Kot doula~porodna spremljevalka pomagam parom, da ozaveščeno doživijo Rojstvo v družino. V programu Priprave na čudovit porod* predajam znanje, vedenje, izkušnje in podporo parom, ki se pripravljajo na rojstvo svojega otroka.

Sem učiteljica Shakti dance®~joge plesa, izjemne prakse telesa in duha. Shakti dance je kreativna, ženstvena, nežna in močna praksa, ki dela globoke premike. Temelji na celoviti tradiciji kundalini joge.

Obožujem obrede, ritualne dogodke, ki s svojo močjo segajo globoko v naše izvorne potenciale. Vodim obred Pot posvetitve za nosečnico, ki se pripravlja na prehod poroda in obred Zapiranja za mamico po porodu; oz. za vsako žensko, ki želi v svojem življenju nekaj zaključiti in se svobodno podati naprej.

Vodim ženske kroge na izbrane tematike, ki nas vkoreninjajo v našo pristnost čutenja in bivanja tukaj in zdaj.

Sem mamica. Vsak dan hvaležna in v pretoku popolne ljubezni, ko ju gledam. Najini dve odraščajoči deklici …

www.rojstvoljubezni.si

 

BARBARA PINTER ZUPANČIČ

je svoji formalni izobrazbi kot univ.dipl.ekonom. dodala izobrazbo coachinje, moderatorke in transformacijske leaderke. 20 let je delala v gospodarstvu v prestrukturiranju in vodenju podjetij, potem pa jo je življenje usmerilo na novo pot in tako že 9 let dela kot Life transformational coach. To je pot preobrazbe iz življenja na avtopilotu, v zavestno življenje, s podporo miselnosti rasti. Iz Delati v Biti, zato da lahko delamo manj in dosegamo več. In tako preobraženi živeti smiselna življenja in resnično puščati sled v življenju.

Najbolj odločilno v njenem življenju s katerim je naredila mogočen premik, je vseobsežen bazen znanj in modrosti iz zakladnice o Ženski moči (Feminine power certification, mentorica dr.Claire Zammit). Druženje, učenje in podpora v skupnosti, ki jo je oblikovala njena mentorica, ji je dala nov način razmišljanja, podpore in delovanja, tako da je lahko dopolnila vsa prepričanja o pomanjkanju, sramu in samoti z novimi prepričanju o moči, sodelovanju, dobrobiti in blaginji.

Tako danes vodi individualne coaching programe 1:1 (Stopi v svojo pravo moč), skupine – Salon Moč ženske (osebna preobrazba in podpora v skupini) in še bolj specifičen Business Salon moč ženske (osebna in poslovna preobrazba in podpora v skupini), pripravlja W.I.P. Podcast – Women in purpose, power &pleasure. ter predava na temo Moč in Milina.

Več o Barbari na www.barbarapinterzupancic.si

 

BARBARA BALAŽIČ

je ženska, ki pravi, da se iz trenutka v trenutek spreminja in transformira, zato težko pokaže s prstom na to, kdo je. Raziskovalka življenja.

Učiteljica. Avtorica različnih programov in vsebin, namenjenih vitalnosti, osebni rasti in boljšemu življenju sodobne ženske. Poučuje in organizira skupinske tečaje, programe, dogodke in retreat-e, nudi osebno mentorstvo in intuitivni coaching. Je certificirana učiteljica joge, ki jogo prakticira več kot 16 let, redno poučuje že 9 let in je v tem času v izkustvo joge popeljala že blizu tisoč učencev.

Njeno delo v celoti temelji na filozofiji, da ženske, ki so povezane s svojim telesom in mu zaupajo, držijo ključ do neomejene življenjske energije, notranje moči, ljubezni, modrosti in svobode. Znana je po svojem profesionalnem in čutečem pristopu in po tem, da enostavno začara s svojim glasom.

Mamica dve leti stare hčerke, s katero rada lovi sončne žarke in se uči o novih plateh življenja. Obožuje objem svojega moškega, ki je njena dvojina že 15 let.

Več o njej na: www.beyond.si

 

PRIJAVA

 

 

 

DATUM IN RAZPORED

Sobota, 28. 3. 2020: začetek 9.oo in zaključek ob 18.oo, z vmesnim odmorom za kosilo
Nedelja, 29. 3. 2020.: začetek ob 9.oo in zaključek ob 17.oo, z vmesnim odmorom za kosilo

 

LOKACIJA

Bled Rose Hotel, Bled
Cesta svobode 8,
4260 Bled, Slovenija

 

CENA IN MOŽNOST PLAČILA

Zgodnje prijave ( do 8. marca 2020 ) ~ 238 €*.
Možno plačilo v dveh obrokih*
( 119€ ob prijavi in 119€ do 14. 3. 2020 ).

Ob prijavi dveh oseb skupaj ~ 422 € ( 211€ na osebo ).

Redna prijava ( do 14. marca 2020 oz. do zapolnitve mest ) ~ 287 €*.

*Odpoved udeležbe. Zavedamo se, da nam kdaj življenje postreže s nepredvidenimi in pomembnimi zadevami. Pogoji odpovedi udeležbe so napisani na dnu strani.

 

 

 

NASTANITEV

BLED ROSE HOTEL

S hotelom smo se dogovorile za posebno ugodne cene nočitve, ki jo iz srca priporočamo. Tako boš lahko ostala v energiji dogodka, kar potencira izkustvo in ga še dodatno obogati. Ostani z nami čez nočin v svojem miru utelesi novo energijo.
Na voljo imaš več možnosti.

Če se odločiš za prenočitev, piši na hotel@bledrose.com z dopisom “Izpolnjena ženska” ali pokliči na +386 (0)4 579 6000 in povej, da prihajaš na dogodek "Izpolnjena ženska".
Tako zate pripravijo dogovorjeno nižjo ceno.

 

PONUDBA BLED ROSE HOTELA

za udeleženke našega dogodka:

Nočitev z zajtrkom na osebo na noč:
Dvoposteljna soba: 55,00€ | sama v sobi: 85,00 € | (stran Karavanke)
Dvoposteljna soba: 65,00€ | sama v sobi: 95,00€ | (stran jezero)
Superior soba: 76,00€ | sama v sobi: 105,00€ | (stran jezero)

Nočitev s polpenzionom na osebo na noč:
Dvoposteljna soba: 59,00€ | sama v sobi: 105,00 € | (stran Karavanke)
Dvoposteljna soba: 69,00€ | sama v sobi: 110,00€ | (stran jezero)
Superior soba: 81,00€ | sama v sobi: 130,00€ | (stran jezero)

* Uporaba bazena, jacuzzija in fitnesa je za goste hotela brezplačna.
* Vstop v svet savn, kopalni plašč, copati in brisača: 19,00€ na osebo.

 

 

PRIJAVE
IZPOLNJENA ŽENSKA

 

Prijave zbiramo na e-mail :

izpolnjena.zenska@gmail.com

 

Dodatne informacije prek telefona :
031 464 580 Nina Jenštrle
041 677 920 Barbara Pinter Zupančič
041 415 100 Barbara Balažič

 

DOBRODOŠLE

 

 

*Odpoved udeležbe

– Če pride do odpovedi udeležbe do 20 dni pred začetkom delavnice, vam povrnemo prijavnino, zmanjšano za 30 eur, kolikor znašajo organizacijski in administrativni stroški.

– Če pride do odpovedi udeležbe (19 dni do 1 dan pred začetkom) zaradi izredne situacije (smrt v družini, resne zdravstvene težave družinskih članov) ali ker se soočate z zdravstveni težavami ali poškodbami vi, vam z zdravniškim potrdilom povrnemo prijavnino, zmanjšano za 45 eur, kolikor znašajo organizacijski in administrativni stroški.

– Če pride do odpovedi udeležbe (19 dni do 1 dan pred začetkom) zaradi kakršnegakoli drugega razloga (»Pozabila sem, da možev stric takrat praznuje rojstni dan, »Premislila sem si.«, »Avto je pri mehaniku« ipd.) ne povrnemo denarja. Prosim, vzemite to v zakup, ko se prijavljate. Spoštujte zavezo, ki ste jo dali sebi in organizatorjem dogodka.